Glasa in altan och terrass i Värmdö, Stockholm – Behöriga hantverkare

Behöver du ett byggföretag som arbetar kundnära och som kan ta hand om altaninglasningen?  Med oss får du en erfaren byggentreprenör. Vi kommer gärna till Värmdö, Huddinge, Haninge, Mälarhöjden, Hägersten eller Tyresö, men jobbar i hela Stockholmsområdet.

En modern vinterträdgård

Väljer du att glasa in balkongen får du med vårt helisolerade system för året-runt-bruk med 2 eller 3-glassystem ett extra rum att använda även på vintern.

På vilka fastighetstyper kan terrassinglasning ske?

Våra trogna medarbetare kan glasa in terrasser och genomföra balkonginglasning och altaninglasning på alla sorters fastigheter, till exempel:

 • villor
 • tvåplanshus
 • mindre hyreshus
 • större fastighetshus
 • olika sorters tomter

Du kan anlita oss oavsett om du är privatperson eller representerar en bostadsrättsförening, stiftelse eller ett företag.

Totalentreprenad – vi står för samordningen

I vårt stora kontaktnät finns serviceorienterad och punktlig personal som har olika kompetens och till exempel kan göra jobb inom bygg, måleri, plattsättning, grävarbete, el, vvs eller ventilation. När du väljer totalentreprenad står du för planering, projektledning och samordning av de olika arbetsinsatserna.

Gäller ROT-avdrag när du ska glasa in altanen?

Är du privatperson och om arbetet görs på en fastighet du äger kan du göra ROT-avdrag på arbetskostnaden för de bygg- och renoveringsjobb du anlitar oss för.

Gratis kostnadsförslag

Vi erbjuder alltid fri offert.

Läs mer här om hur vi glasar in altaner, terrasser & uterum i Stockholm.

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *