Bra Altan & Terrassbyggen i Värmdö, Gustavsberg & Nacka, Stockholm

Om du har en vision om en terrass är vi företaget som kan ordna bygget åt dig. Vi bygger från arkitektritningar eller från byggsats, som fristående terrass eller som tillbyggnad. Du anlitar oss med en garanti om att vi inte kommer anse jobbet slutfört förrän du är nöjd med resultatet. Vi har byggt altaner, trädäck, terrasser, pergolas & uterum i bl.a. Värmdö, Gustavsberg, Nacka, Orminge, Saltsjö-Boo & Saltsjöbaden. 

Takterrass, veranda eller uteplats? Din idé sätter gränserna, vi gör jobbet 

En terrass kan byggas på många olika sätt beroende på dina önskemål och förutsättningar. En fristående uteplats inklädd i växter och grönska som blir till en oas i trädgården, eller en terass som tillbyggnad till hemmet som blickar ut över tomten. Eller varför inte en takterrass där du kan spendera varma sommarkvällar?

Terrassbyggen med stilsäker finish och i hög kvalitet

Med yrkeserfarenhet kommer förmågan att utföra hantverk med en viss finess. Vi lägger alltid stor möda vid detaljerna oavsett om det handlar om att bygga en spaljé, ett staket eller en inglasning som gör att du kan använda terrassen året runt. 

Våra skickliga hantverkare bygger hela eller delar av din terrass

Vi är en totalentreprenör med förmågan att ta oss an de mest utmanande uppdrag från början till slut. Om du själv önskar utföra delar av terrassbygget kan vi självklart hjälpa till med de delar du önskar. 

Sänk dina kostnader med ROT-avdrag

Om din terrass byggs som en tillbyggnad till en befintlig fastighet kan du ha rätt att sänka dina kostnader med ROT-avdrag. Fråga oss om ROT så hjälper vi dig.

Kontakta oss med din idé – få en kostnadsfri offert

Vi välkomnar dig att höra av dig till oss på mejladressen hantverkare@byggare-värmdö.se med frågor om stort och smått som har med terrassbyggen att göra. Presentera din idé eller ställ frågor om materialval och annat. Du får alltid en offert från oss utan att det kostar någonting.

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *