Bygga Förråd & Friggebod i Värmdö, Stockholm

Representerar du en bostadsrättsförening, ett företag, är en fastighetsägare eller privatperson som vill ha hjälp med att bygga ett förråd eller en friggebod? Då är det oss du ska kontakta. Vi bygger över hela Stor-Stockholm och har under våra år i branschen samlat många lyckade kundprojekt att blicka tillbaka på.

Vi hjälper er med icke-bygglovspliktiga byggnationer

Oavsett om du vill ha ett förråd, ett uthus, ett skjul eller en friggebod så kan du räkna med att vi slutför bygget kostnadseffektivt inom tids- och budgetplaneringen. Vi kan ta oss an alla typer av byggen av icke-bygglovspliktiga byggnationer som totalentreprenör där vi tar hand om hela arbetet från start till nyckelfärdig byggnad.

Hör av dig så ger vi dig en kostnadsfri offert

Vill du ha hjälp med att bygga förråd eller friggebod i till exempel Danderyd, Järfälla, Sundbyberg, Solna, Bromma, Hässelby eller någon annan ort i närheten av Stockholm? Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss så tar vi fram ett kostnadsförslag åt dig. En offert från oss är gratis, och du förbinder dig inte till någonting när du tar emot den. Vi litar på att du kommer tycka om priset du får av oss, och framför allt kvaliteten i det slutförda projektet.

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *