Bygga Garage & Carport i Värmdö, Nacka, & Gustavsberg, Stockholm

Ska ni bygga ett garage eller carport i Värmdö, Nacka eller Gustavsberg? Vi bygger från arkitektritningar eller från byggsats, som fristående garage eller som tillbyggnad. Du anlitar oss med en garanti om att vi inte kommer anse jobbet slutfört förrän du är nöjd med resultatet. 

Ni når oss enklast på: hantverkare@byggare-värmdö.se eller genom formuläret till höger. Vi erbjuder alltid kostnadsfria prisförslag!

ROT-avdrag för carport

Många har frågor kring bygglov, marklov och rotavdrag kring byggning av carport och garage. Vi försöker här förklara hur reglerna ser ut. Reglerna kring ROT-avdrag är relativt enkla när det kommer till carportar och garage. Det fungerar helt enkelt så här: 

 • Ombyggnad eller tillbyggnad av befintlig carport eller garage ÄR rotberättigad.
 • Fristående nybyggnation av carport eller garage ÄR INTE rotberättigad.

Kringliggande arbeten som till exempel markarbeten eller asfaltering beror lite på. Kontakta oss eller gå in på Skatteverkets hemsida för att få exakta regler kring ROT-avdraget.

Bygglov och marklov för garage

Reglerna kring mark- och bygglov förändras ganska ofta, varför det är bäst att gå in på Boverkets hemsida för uppdaterad och aktuell information. Vi har också koll på vad som gäller så det går också bra att skicka iväg ett mejl till oss på hantverkare@byggare-värmdö.se. Generellt krävs det dock inte något bygglov för att bygga ett mindre garage eller carport. Mycket beror på om tillbyggnaden påverkar omgivningen på ett negativt sätt.

Byggfirma med kostnadsfri offert idag

Oavsett om du redan har en färdig plan om vad för slags carport eller garage du vill bygga, eller om du bara vill bolla lite idéer, är du välkommen att kontakta oss. Vi tror på god kommunikation redan vid start och ger dig en offert helt utan kostnad så fort du förklarat vad du är ute efter.

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *