Bygga Utekök i Värmdö, Gustavsberg & Nacka – En byggfirma du kan lita på i Stockholm 

Vi har byggt utekök och andra byggen relaterade till uteplatser under många, många år i i bl.a. Värmdö, Gustavsberg, Nacka, Orminge, Saltsjö-Boo & Saltsjöbaden. Vi ser möjligheterna, svårigheterna och potentialen. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge ett gott bemötande till våra kunder både före, under och efter arbetet. Att vara trevlig, rak och tydlig är enligt vår erfarenhet att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott slutresultat.

 Ni når oss enklast på: hantverkare@byggare-värmdö.se eller genom formuläret till höger. Vi erbjuder alltid kostnadsfria prisförslag!

Vi städar upp efter oss

Vi tror på ett helhetstänk. När vi lämnar vår arbetsplats – ditt hem – så lämnar vi i vetskapen att vi utfört uppdraget enligt dina instruktioner och att allting är rent och snyggt. Vi ser också till att alltid följa utsatt tidsplan. I de fall något oundvikligt inträffar som påverkar tidsplanen, är vi väldigt måna om att meddela dig om detta direkt. Inget hysch hysch, inget struntprat. 

Byggfirma som ger kostnadsfri offert

När du vill anlägga utekök är det många faktorer som spelar in. Kontakta oss idag om vad du vill ha i ditt utekök och vi kan snabbt skicka en offert som du kan ta del av i lugn och ro. Ingen tidspress, ingen bindning. Om du bestämt dig för att anlita oss så signerar vi ett avtal där vi tar ansvar för hela projektet från början till slut.

Totalentreprenör som sköter allt

Vi vill inte att du som kund ska behöva anlita alla typer av hantverkare för ditt projekt – om du inte vill så klart. Som totalentreprenör kan vi anlita professionella hantverkare utanför våra specialistområden, beställa material och allt annat som behövs för att utföra arbetet. Slipp huvudvärken och låt oss bygga ditt utekök idag!

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *