Entreprenad och Byggtjänster i Värmdö & runt Stockholm

Hos oss får du helhetslösningar inom byggnation och totalentreprenad från kunniga och erfarna yrkesproffs. Våra kompetenta hantverkare hjälper dig gärna med både mindre och större projekt. Vi är experter på att ta ett helhetsansvar för alla delar av entreprenaden, från byggstart till färdig nybyggnad, ombyggnad eller renovering.

Svenska Byggentreprenader på Värmdö

På Svenska Byggentreprenader Värmdö AB har vi gedigen kunskap inom alla typer av byggarbeten och vi har all kompetens för totalentreprenad under företagets tak. Det innebär att vi inte behöver anlita utomstående eller underleverantörer, utan istället kan erbjuda smidiga helhetslösningar för dig som kund. Väljer du Svenska Byggentreprenader Värmdö AB som partner kan du tryggt se fram emot en snabb och säker byggprocess. Viktigast för oss är att du är nöjd!

Entreprenad – Referensprojekt 2015/2016

Våra tjänster:

Svenska Byggentreprenader Värmdö AB erbjuder helhetslösningar inom byggbranschen för företagskunder och privata kunder i hela Stockholm Från totalentreprenad till nybyggen och badrumsrenoveringar. Vi utför varje projekt, stort som litet, med målet att du som kund ska känna dig helt nöjd med slutresultatet. Med stort engagemang och med gedigen hantverksskicklighet tar vi oss an ditt uppdrag.

Vi jobbar framför allt inom följande områden:

 • Om- & nybyggnation
 • Badrumsrenovering
 • Totalentreprenad
 • Målning & tapetsering
 • Takarbete
 • Helhetslösningar

Kunskap & Erfarenhet

Våra medarbetare har alla en gedigen kunskap och lång erfarenhet inom sitt område. Utifrån dina önskemål, din beställning och omfattningen av ditt byggprojekt sätter vi samman ett team av duktiga hantverkare.

Renoveringar & Totalentreprenad

Varje byggarbete har specifika och ibland helt unika förutsättningar, från enklare renoveringar till totalentreprenad. Tack vare att vi har all kompetens inom företaget behöver vi inte anlita underlentreprenörer. Det gör vårt arbete smidigare och enklare, vilket du som kund kommer att dra nytta av. En viktig uppgift för oss är att samordna våra medarbetares insatser och därigenom göra byggprocessen så smidig som möjligt, från start till mål.

Kontakta Svenska Byggentreprenader Värmdö AB

  Namn *

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *