Installera bergvärme på Värmdö, Saltsjö-Boo, Nacka, Gustavsberg, Stockholm

Vill du ha hjälp att installera en bergvärmepump i Saltsjö-Boo eller trakterna däromkring? Vi är en välrenommerad VVS-entreprenör som hjälpt kunder i bland annat Järla, Vikdalen och Skvaltan med att installera bergvärme på ett kostnadseffektivt sätt.

Bergvärme – kostnadseffektivt och bra för miljön

Vi kan ge dig totalentreprenad och ta hand om allt kring installationen av din värmepumpsanläggning. Du får hjälp från borrning till optimisering och slutförd installation. Bergvärme är en bra investering, både för dig och för miljön.

Installera bergvärmen hemma med ROT-avdraget

Att byta till bergvärme är en bra investering som det är (många sparar så mycket som 80 procent på sina uppvärmningskostnader). Ännu bättre är att du som anlitar oss för installation av bergvärme hemma kan använda ROT-avdraget för att sänka investeringskostnaden. Fråga om ROT när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Vi tar hand om din värmepumpsanläggning

Ska du installera bergvärme i Ekängen, Ektorp, Skuruhall eller något annan ort i omnejden till Saltsjö-Boo? Låt oss ta hand om jobbet så får du hjälp genom hela installationsprocessen. Hör av dig till oss via kontaktformuläret eller ring så tar vi fram en gratis offert som du får utan att du förbinder dig till någonting. Välkommen!

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *