Bostad och Lokalanpassning i Värmdö, Stockholm

Vi genomför allt från mindre lokalanpassningar till större ombyggnationer. Vår främsta prioritet är att din slutkund blir nöjd med resultatet och att resan dit är enkel och smidig – med tids- och kostnadsplaner som håller hela vägen.

Kontorsrenovering

För våra kunder, och för oss, är tidsplanering A och O i samband med renovering av kontorslokaler. Med lång erfarenhet och bred kunskap i bagaget kan vi göra korrekta tidsplaner som håller. Med andra ord vet du hur länge lokalen behöver stå tom och din hyresgäst vet när det går att flytta in. När tiden för arbetet har definierats, upprättar vi en kostnadsplan som ger dig en tydlig bild över vad lokalanpassningen kommer att kosta, och du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar.

Enkel Resa

Vi ser till att hela byggprocessen, från första spadtaget fram till byggstädningen, blir en enkel resa. Vi lägger stor kraft på planeringen och samordningen mellan de olika arbetsmomenten och yrkesgrupperna, så att byggarbetet kan gå framåt snabbt, effektivt och med kvalitet. Valen av material, transporterna och vår hantering av byggsopor genomsyras av omtanke för miljön.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *