Renovera Tvättstuga & Toalett i Värmdö, Stockholm

Du har hittat till en bygg- och renoveringsfirma med bas i Stockholm. Vi hjälper bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner med renoveringar av våtrum så som tvättstugor, badrum och toaletter. Vår expertis omfattar allt från djupgående renoveringar som inkluderar tätskikt till ytskiktsrenoveringar.

Anlita en expert för tvättstuge- eller toalettrenoveringen

Vi har många års erfarenhet av vår bransch och kan blicka tillbaka på många lyckade kundprojekt. Vi har erfarenhet av att renovera stora volymer av badrum åt BRF:er och fastighetsägare såväl som mindre projekt åt företag och privatpersoner.

Vi hjälper er hela vägen

Vi står redo att hjälpa till med goda råd som bottnar i vår långa erfarenhet gällande allt från materialval till vitvaror. Vi gör det så enkelt som möjligt för dig genom att kunna erbjuda oss som totalentreprenör där vi tar hand om hela renoveringsprojektet från start till mål.

Vill du veta vad renoveringen av din tvättstuga eller badrum skulle kosta?

Vill du renovera badrum eller tvättstuga i exempelvis Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby, Sigtuna, Östermalm, Vasastan eller något annat område i eller i närheten av Stockholm? Då är det till oss du ska höra av dig. Beskriv vad du vill ha hjälp med så återkopplar vi med en kostnadsfri offert.

Kontakta Byggfirma på Värmdö!

    Namn *

    Telefon *

    Epost *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *